Video proba sportiva

 Video proba sportiva

Evaluarea performanţei fizice pentru posturile scoase la concurs se realizează prin susţinerea probei unice „traseu practic-aplicativ“, care are și caracter eliminatoriu.

Voluntariat

Voluntariat

Coduri meteo/hidro

Coduri meteo/hidro

facebook ISU MM

facebook ISU MM

România Sigură

România Sigură

Domenii de activitate

Activitati

La sediul fostei Primarii al oraşului Borşa, din strada Liberăţii, nr. 46, se lucrează de zor pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea clădirii.

Aceasta locatie va fi destinată pentru sediul Gărzii de Intervenţie nr. 2, Borşa, în care îşi vor desfăşura activitatea pompierii precum şi paramedicii din cadrul S.M.U.R.D.

Operationalizarea echipajului S.M.U.R.D. în oraşul Borsa, conform programului stabilit de autorităţile locale, va avea loc în 17 august 2013 orele 11.

 

La aceasta activitate şi-a anunţat prezenţa domnul secretar de stat în cadrul Ministrerului Sănătăţii,  Dr. Raed Arafat, cel care  înfiinţat S.M.U.R.D. -ul în România, cât şi alte personalităţi.

 

 

De asemenea, în apropierea Spitalului Orăşenesc Borşa se execută lucrări de amenajare a unei platforme pentru aterizarea elicopterelor S.M.U.R.D. în vederea reducerii timpilor de răspuns în cazului urgenţelor medicale. 

În oraşul Borşa ar putea funcţiona în curând un echipaj S.M.U.R.D. Dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a promis că va sprijini acest demers, dacă autorităţile locale vor asigura condiţiile necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţii echipajului S.M.U.R.D. Detalii …

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 23 intervenţii în ultimele 24 de ore. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 20. Din totalul acţiunilor S.M.U.R.D., cele mai multe- 10, au fost la afecţiuni medicale, 9– la traumatisme şi 1– la intoxicaţie. Detalii …

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 52 de intervenţii în acest week-end. Din total, cele mai multe- 49, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 26- au fost la traumatisme, 14-  la diverse afecţiuni medicale, 5– la intoxicaţii, 2- la stop cardiorespirator neresuscitat, respectiv 1- la descarcerare. Detalii …

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 22 intervenţii în ultimele 24 de ore. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 18. Din totalul acţiunilor S.M.U.R.D., cele mai multe- 8, au fost la afecţiuni medicale, 6– la traumatisme, 2– la transport bolnav, respectiv câte 1– la accident rutier şi intoxicaţie. Detalii …

Astăzi, 04.06.2013, în jurul orei 21.51,  două autospeciale aparţinând Gărzii de intervenţie Bogdan Vodă, precum şi un echipaj SMURD s-au deplasat, în urma unui apel primit la numărul unic de urgenţă 112, în localitatea Strâmtura. La faţa locului pompierii militari  au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la un depozit de furaje.  Incendiul a fost lichidat. Flăcările au distrus circa 25 metri pătraţi din pereţii de lemn ai magaziei, precum şi 2.500 kilograme de fân ce se afla depozitat în aceasta. Focul a izbucnit din cauza jarului provenit de la o ţigară.

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 19 intervenţii în ultimele 24 de ore. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 17. Din totalul acţiunilor S.M.U.R.D., cele mai multe- 7, la afecţiuni medicale, 6-au fost la traumatisme, 2-au fost la  transport bolnav, respectiv 1– la  intoxicatii şi la salvări de animale.

Cele mai multe acţiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare 9, urmate de cele ale paramedicilor staţiei S.M.U.R.D Fărcaşa – 5 şi S.M.U.R.D Bogdan Voda- 3.

În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 2 intervenţii. Astfel, miercuri, 22.05.2013, în jurul orelor 08.42, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a salvat un câine ce căzuse într-un canal de pe strada Vasile Alecsandri din municipiu.
. Joi dimineaţa, în jurul orei 01.00,  un echipaj al Gărzii de Intervenţie Bogdan Vodă a intervenit pentru la lichidarea unui incendiu semnalat la un adăpost de animale din localitatea Strâmtura. Au ars circa 80 metri păraţi adăpost animale din lemn învelit cu azbociment şi 1500 kg plante furajere. Incendiul s-a declanşat, probabil, ca urmare a unei ţigări uitată aprinsă.

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 18 intervenţii în ultimele 24 de ore. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 15. Din totalul acţiunilor S.M.U.R.D., cele mai multe- 7, au fost la traumatisme, 6-la afecţiuni medicale, respectiv câte 1– la accident rutier şi transport bolnav. Detalii …

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 31 intervenţii în ultimele 24 de ore. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 26. Din totalul acţiunilor S.M.U.R.D., cele mai multe- 12, au fost la traumatisme, 9-la afecţiuni medicale, 2– la accidente rutiere, şi câte 1– la deblocare uşă, transfer interclinic şi transport bolnav. Detalii …

  • · Personalul I.S.U. Maramureş a executat 42 de intervenţii în acest week-end. Din total, cele mai multe- 34, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 18- au fost la diverse afecţiuni medicale, 9– la traumatisme, câte 2- la accidente rutiere, intoxicaţii şi transfer interclinic,  respectiv 1- la deblocare de uşă. Detalii …

Agenda conducerii

Agenda conducerii

Program audiente

Inspector şef

  • Luni: 13:00 - 15:00

Prim Adjunct al
inspectorului şef

  • Marti: 13:00 - 15:00

Adjunct al
inspectorului şef

  • Miercuri: 13:00 - 15:00

Ofiţer resurse umane

  • Joi: 08:00 - 10:00

Avizare - Autorizare

  • Luni (zi lucratoare): 09:00 - 15:00
  • Vineri (zi lucratoare): 09:00 - 12:00

Biblioteca virtuala

Biblioteca virtuala

Avizare/Autorizare

Avizare/Autorizare

Fotografii

P1290927.JPG

Arhive

pe zile…

ianuarie 2018
L Ma Mi J V S D
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Meteo Romania

Meteo Romania

Video

[No videos found]