Voluntariat

Voluntariat

Coduri meteo/hidro

Coduri meteo/hidro

facebook ISU MM

facebook ISU MM

Evenimente recente

Ultimele evenimente si interventii ale serviciilor de urgenta profesioniste in ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureșeni au fost solicitati pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata in localitatea Borsa. La ora 08:40 un echipaj al Garzii de Interventie Borsa a intervenit cu o autospeciala si 2 subofiteri. Ajunsi la fata locului acestia au constatat ca era un foc supravegheat de deseuri.

In același interval de timp, medicii, asistenții medicali și paramedicii-pompieri din cadrul S.M.U.R.D. au efectuat o serie de intervenții, după cum urmează:  Baia Mare 7 cazuri, Targu Lapus 2 cazuri, Fărcașa 3 cazuri, Cavnic 2 cazuri, Bogdan Vodă 2 cazuri, Sighetu Marmației 4 cazuri și Vișeu de Sus 3 cazuri.

În ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureșeni au intervenit la localizarea și lichidarea a două incendii, astfel:

 • la ora 00:06, un echipaj al Detașamentului de pompieri din Sighetu Marmației a intervenit cu 10 militari și o autospecială în Rona de Sus pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. La intervenție au participat și 4 voluntari din cadrul S.V.S.U. Rona de Sus. După lichidarea focului pompierii militari au constat ca a ars cca. 120 mp. de acopriș din lemn învelit cu plăci de azbociment și 10 mp. de tavan de lemn. Numitul B.G. în vârstă de 50 de ani a suferit un atac de panică și a fost transportat la spital.
 • la ora 02:55, un echipaj al Gărzii de intervenție nr. 2 Borșa a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu produs pe str. Ștrandului din Borșa. A ars aparatură foto-video. Nu s-au înregistrat victime.

În același interval de timp, medicii, asistenții medicali și paramedicii-pompieri din cadrul S.M.U.R.D. au efectuat o serie de intervenții, după cum urmează:  Baia Mare 6 cazuri,Fărcașa 4 cazuri, Cavnic 4 cazuri, Bogdan Vodă 2 cazuri, Sighetu Marmației 1 caz, Borșa 1 caz și Vișeu de Sus 1 caz.

În ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureșeni au intervenit la localizarea și lichidarea a patru incendii, astfel:

 • la ora 13:54, un echipaj al Gărzii de intervenție nr. 2 Borșa a intervenit cu o autospecială în Borsa pe strada Minerilor pentru stingerea unei autobasculante. După lichidarea focului pompierii militari au constat ca au ars elementele combustibile din compartimentul motor și cabina autovehiculului. Nu s-au înregistrat victime.
 • la ora 15:45, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au intervenit cu 2 autospeciale în loc. Ferești pentru stingerea unui incendiu la un adăpost de animale. Au ars 60 mp de acoperiș din lemn și circa 500 kg fân. Nu s-au înregistrat victime.
 • la ora 23:05, un echipaj al Gărzii de intervenție nr. 2 Borșa a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu la acoperișul unei case situate în loc. Borșa, strada Preluca Tătarilor. Incendiul a fost lichidat de către cetățeni, nemaifiind nevoie de intervenția pompierilor militari. Nu s-au înregistrat victime.
 • la ora 23:31, doua echipaje ale Detașamentului de pompieri din Sighetu Marmației au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la un camion, în localitatea Budești (înspre Ocna Șugatag). Pompierii militari au intervenit cu 2 autospeciale pentru lichidarea incendiului. Autotrenul camionului a ars în totalitate, precum și marfa cu care era încărcat (6 mc de cherestea de brad, 100 mp mochetă și 100 mp prelată de cort din cauciuc). Nu s-au înregistrat victime.

În același interval de timp, medicii, asistenții medicali și paramedicii-pompieri din cadrul S.M.U.R.D. au efectuat 17 intervenții, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 5 cazuri, Sighetu Marmației 3 cazuri,  Bogdan Vodă 2 cazuri, Fărcașa 5 cazuri și Vișeu de Sus 2 cazuri.

În ultimele 24 de ore pompierii militari din Târgu Lăpuș  au acționat cu două autospeciale cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu la o locuință din satul Vălenii Lăpușului – Ponorâta.  Nu s-au înregistrat victime.

Medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 14  situații, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare – 3 cazuri, Bogdan Vodă – 1 caz, Fărcașa – 4, Borșa – 1,  Cavnic – 1 caz, Târgu Lăpuș – 4.

Ieri, 04.07.2017, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:

INCENDII

 • Șomcuta Mare: Cadrele militare ale Punctului de lucru Șomcuta Mare, împreună cu cele ale Detașamentului Baia Mare au intervenit cu trei autospeciale pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins depozitul de rumeguș al unei societăți comerciale din localitate. Au ars aproximativ 500 kg rumeguș și deșeu lemnos, fiind afectat și acoperișul magaziei.

SMURD

În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 14 de situații, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 6 cazuri, Bogdan Vodă 2 cazuri, Fărcașa 2 cazuri, Târgu Lăpuș 1 caz, Borșa 2 cazuri și Târgu Lăpuș 1 caz.

Agenda conducerii

Agenda conducerii

Program audiente

Inspector şef

 • Luni: 13:00 - 15:00

Prim Adjunct al
inspectorului şef

 • Marti: 13:00 - 15:00

Adjunct al
inspectorului şef

 • Miercuri: 13:00 - 15:00

Ofiţer resurse umane

 • Joi: 08:00 - 10:00

Avizare - Autorizare

 • Luni (zi lucratoare): 09:00 - 15:00
 • Vineri (zi lucratoare): 09:00 - 12:00

Avizare/Autorizare

Avizare/Autorizare

Fotografii

P1290885.JPG

Arhive

pe zile…

septembrie 2017
L Ma Mi J V S D
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930